Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantie Zeeland

Vakanties in Zeeland zijn eigenlijk vakanties om nooit meer te vergeten. In deze mooie provincie, waar rust en ruimte moeiteloos samengaan met gezelligheid en activiteiten, is het heerlijk om een vakantie of een weekendje weg door te brengen. Zeker als u ook nog eens een keer een verblijft op een schitterend vakantiepark in Zeeland. Het vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad is een dergelijke locatie. Hier treft u zowel op het park als in de omgeving van het vakantiepark alles wat een vakantie in Zeeland heerlijk maakt. Het park is gelegen in Zeeuws-Vlaanderen, vlakbij België. Hierdoor kunt u zowel in Nederland als in België leuke uitstapjes maken vanuit de vakantiewoning.

Op de fiets de omgeving van Cadzand verkennen

Het vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad ligt vlakbij het strand en het gezellige centrum van Cadzand. Lekker even naar het strand om uit te waaien of te relaxen, kan dus lopend vanaf het park. Strand Cadzand behoort tot de schoonste stranden van Nederland. U kunt ook een fiets of een bolderkar huren op het park, dan kunt u ook het fraaie duingebied gaan verkennen. Het prachtige natuurgebied Het Zwin ligt op 15 minuten fietsen en als u nog energie over heeft, kunt u ook nog een kwartiertje doorrijden naar de gezellige Belgische badplaats Knokke-Heist. Het historische Brugge is natuurlijk ook de moeite waard, maar dat kunt u beter met de auto doen.

Ontdek de omgeving

Een vakantieverblijf voor ieder reisgezelschap

Noordzee Résidence Cadzand-Bad is een perfecte locatie voor zowel de sportieve vakantieganger als voor diegene die liever in de relaxstand gaat. De vakantiewoningen op het park zijn er in verschillende typen, zelfs voor maximaal 16 personen. Veel van de vrijstaande of geschakelde vakantiewoningen liggen aan een mooie waterpartij en sommige accommodaties hebben dan ook een eigen privé-steiger met roeiboot. Het kan ook zijn dat u alleen een tuin heeft, maar ook deze ruime tuin is een heerlijke plek om van uw privacy te genieten. Ook voor mindervaliden zijn er woningen met speciale voorzieningen. De accommodaties zijn allemaal comfortabel en zeer volledig ingericht, sommigen hebben zelfs een infrarood sauna. Zo kunt u na een lange vakantiedag heerlijk ontspannen en tot rust komen.

Ontdek onze accommodaties

De vele faciliteiten van het vakantiepark

Op het park zijn veel faciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld een restaurant en een afhaalmogelijkheid. Erg handig als u niet wilt koken, maar wel in uw vakantieverblijf wilt eten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een vertrekkersontbijt bij te boeken. U sluit uw vakantie dan af met een heerlijk ontbijt in het restaurant. Ook worden er in het café diverse sportwedstrijden uitgezonden, zo hoeft u geen doelpunt te missen. Wanneer het weer wat tegenzit kan er worden getennist op de indoor tennisbaan. Ook is er een bowlingbaan op het park. Is het buiten droog? Dan is minigolfen ook leuk. Er is een ruim aanbod aan sport en animatie en meedoen is gratis voor parkgasten. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen, van bijzondere speelplekken, een speelschip tot aan de gezellige Kids Club en een ontmoeting met mascotte Koos. En als de kinderen even nergens zin in hebben: de wifi in de accommodatie is gratis.

Ontdek onze faciliteiten