Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Omgeving

In de directe omgeving van Noordzee Résidence Cadzand-Bad kunt u terecht voor verschillende leuke activiteiten. Bezoek het Zeeuws museum, de Antwerpse Zoo of verken de duinrijke omgeving op de fiets. Natuurlijk kunt u ook genieten van het prachtige strand waar het park aan ligt. Het strand van Cadzand behoort tot één van de tien schoonste stranden van Nederland! Daarnaast zijn er verschillende pittoreske dorpjes te bezoeken. Sla ook zeker een bezoekje aan Brugge en Sluis niet over. Bevindt u zich graag in de natuur? Het bijzondere natuurgebied Het Zwin is binnen 15 minuten van Noordzee Résidence Cadzand-Bad op de fiets te bereiken.

De nabijgelegen stranden van Noordzee Résidence Cadzand-Bad zijn onderscheiden met de Blauwe Vlag. Dit betekent dat de stranden voldoen aan een aantal belangrijke criteria die onmisbaar zijn voor schone en veilige stranden. Dat is dus strandplezier zonder zorgen!

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.