Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Noordzee Résidence Cadzand-Bad scoort gemiddeld een 8,9

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 4.029 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.7
  • Gastvrijheid
    8.8
  • Kindvriendelijkheid
    8.6
  • Onderhoud
    8
  • Schoonmaak
    7.6
  • Service point
    8.8
  • Supermarkt
    8.2
  • Vakantieverblijf
    8.3

Bekijk 4.029 reviews

Naam: Kristel Moons
Datum: 16 juli 2024

We keken enorm uit naar ons verblijf, maar jammer genoeg moesten we met spoed na amper 1 dagje weer naar huis omwille van een zeer zware storm die de thuiswoning en tuin zwaar beschadigd hadden. We zijn dan nog één dagje teruggekeerd, maar ons hoofd stond niet meer naar vakantie, wat erg jammer was.

Wel jammer dat de woning niet zo kindvriendelijk was als aangegeven op de website: geen kinderbedje of box aanwezig

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juli 2024

Vriendelijke service, gezellige sfeer.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juli 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024

Fijne accomodatie, waarbij aan nagenoeg al onze wensen werd voldaan. Enige tip om in het kinderhuisje de keukenkastjes ook kinderproof te maken.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024

Wij hebben echt genoten van de vakantie en komen zeker nog terug. Ook met jonge kinderen was het een zeer aangenaam verblijf met het strand op wandelafstand, de speeltuintjes etc. Mooi onderhouden park en kwalitatieve verblijven.
Opmerking: de mieren op het terras zijn storend, misschien kan daar een oplossing voor geboden worden.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024

Netjes, veilig en proper. Men voelt zich direct thuis in alle comfort.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Ludo
Datum: 15 juli 2024

Onze vacantie bij roompot Cadzand

Ruime en nette woningen met al het nodige comfort, mooi park op wandelafstand van het strand.

rating-pie
Naam: John Van Ooijen
Datum: 15 juli 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Will
Datum: 15 juli 2024
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.