Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Noordzee Résidence Cadzand-Bad scoort gemiddeld een 8,9

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 4.251 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.7
  • Gastvrijheid
    8.8
  • Kindvriendelijkheid
    8.6
  • Onderhoud
    8.1
  • Schoonmaak
    7.7
  • Service point
    8.8
  • Supermarkt
    8.2
  • Vakantieverblijf
    8.3

Bekijk 4.251 reviews

Naam: Sanne
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Pascal Vanbelle
Datum: 21 mei 2024

Mooi park met goede faciliteiten

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: David G.
Datum: 21 mei 2024

Snelle service toen doucheslang kapot was. Top!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024

Vrijheid, ontspanning, ruimte, gezellig samenzijn

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Erwin Cattoir
Datum: 21 mei 2024

Volledig gelukzalig gevoel en samen met ons de kinderen en de kleinkinderen die de beste vakantie gehad hebben

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: M. Ramadhin
Datum: 20 mei 2024

4-persoons fiets gehuurd. Deze was heel oud, het fietsen was zwaar, het sturen ging niet soepel.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    4
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Wilhelmien
Datum: 20 mei 2024

Blij met de plek, fijn huis was het, de stilte en rust, de nabijheid van strand en duinen....

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024

Zoals altijd vallen deze vakanties zeer goed mee.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    7
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.