Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over uw verblijf, over het vakantiepark of over andere onderwerpen? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op uw vraag er al tussen. Mocht u na het lezen van de antwoorden nog steeds vragen hebben, dan verwijzen wij u graag door naar ons contactformulier. Hier kunt u vrijblijvend al uw vragen stellen.

Algemeen

Onze mascotte Koos is natuurlijk ook aanwezig op het park. Wil je alvast kijken wanneer je Koos kan ontmoeten en wanneer je kan knutselen in de Kids Club. Bekijk dan de agenda van ons park!

Nee, er is geen pinautomaat aanwezig op het park. Op de boulevard vlakbij is wel een pinautomaat aanwezig.

Het strand ligt op slechts 5-10 minuten lopen van het park.

Nee, er zitten geen vissen in het water op het park.

Bekijk hiervoor onze pagina over de omgeving en de uitgelichte activiteiten in de omgeving van het park.

Accommodatie

Ja, de types FV16L, GB15, BG13 & CAL8CJ beschikken over een tuinomheining, traphekje en afgeschermde stopcontacten. Een aantal types beschikken ook over kinderstoelen, kinderbedje, boxen, babybadjes en een bolderwagen. Wat er precies aanwezig is in de accommodatie kunt u lezen in de omschrijving van de desbetreffende accommodatie. Hierbij staan ook de aantallen vermeld. U kunt altijd extra's bijboeken bij stap 2 "Extra's" of nadat u geboekt heeft via https://mijn.roompot.nl/. Er zijn ook een aantal kindvriendelijke accommodaties zonder tuinomheining.

Ja, het type CAL8M. Deze villa beschikt over aanpassingen voor mindervaliden. De deuren zijn verbreed en de woning is drempelvrij. De kleine badkamer op de begane grond beschikt over een toilet met beugels, een inloopdouche en een wastafel met verstelbare spiegel. Let op: de ruimte tussen het toilet en de wastafel is zeer beperkt. Meer informatie over de aanpassingen in deze villa vindt u op de website van Roompot Care

Ja, er zijn verschillende accommodaties waar uw huisdier welkom is. In onze zoek & boek kunt u filteren op "speciale wensen" hierbij kunt u "huisdieren welkom" aanvinken. Dit betekent echter niet altijd dat er ook een tuinomheining aanwezig is.

Nee, er is geen barbecue aanwezig. Wel kunt een barbecue huren op het park of zelf een barbecue meenemen. Zorg wel dat u altijd water in de buurt heeft voor de zekerheid en gooi geen wegwerpbarbecues in de vuilnisbak als ze nog niet volledig afgekoeld zijn.

Er zijn accommodaties waarbij er een wasmachine (soms ook een droger) aanwezig is. Dit staat aangegeven bij de faciliteiten van de desbetreffende accommodatie. Ook is het in sommige gevallen mogelijk een wasmachine bij te boeken (stap 2). Op het park zelf is geen wasserette aanwezig. De Texaco in Oostburg beschikt over wasmachines waar u tegen betaling kun wassen.

Niet alle accommodaties die aan het water liggen hebben een bootje. U kunt dit nagaan door bij de faciliteiten van de accommodatie die u wilt boeken te kijken. Hier staat vermeld of er roeiboot aanwezig is. Het is tijdens uw verblijf ook mogelijk om een waterfiets te huren. Het is niet mogelijk een waterfiets al voor aankomst op het park te reserveren.

Faciliteiten

Het zwembad is 15 bij 5 meter groot. Er is ook een peuterbadje aanwezig. De ingang van het zwembad bevindt zich in de centrale hal.

U hoeft voor ons restaurant niet te reserveren. Wilt u in hoogseizoen verzekerd zijn van een tafeltje? Dan is het verstandig dit wel even te doen.

Jazeker, u kunt onder andere fietsen, e bikes en een city mobile huren. Fietsen kunt u (vaak met vroekboekvoordeel) bijboeken in stap 2 tijdens het boeken van uw vakantie. Als u al geboekt heeft kunt u inloggen op de mijn roompot omgeving om zo andere extra's bij te boeken. In het hoogseizoen raden wij u aan dit alvast bij te boeken zodat u niet mist kunt grijpen.

De openingstijden van onder andere de receptie, het restaurant, de supermarkt, het zwembad en de fietsverhuur kunt u hier bekijken. Selecteer eerst de juiste datum van uw verblijf in het kalendertje bovenaan de pagina.

<