Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst en vertrek

Algemeen

Route

Wanneer u gebruik maakt van een navigatiesysteem kunt u het beste de bestemming Ringdijk Noord, Cadzand invoeren.

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplekken naast uw vakantieverblijf. Bent u met meerdere auto’s, plaats deze dan op de parkeerplaats bij het Plaza gebouw. Parkeren in de tuinen en op het gras is niet toegestaan.

Serviceset

Voor uw gemak staat er in uw vakantieverblijf op tafel een serviceset. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Lees de schoonmaakwegwijzer altijd door.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de parkreceptie. Dagbezoekers kunnen hun auto op het parkeerterrein bij het Plaza gebouw parkeren.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Arriveren kan op vrijdag en maandag tot uiterlijk 20.00 uur en op de andere dagen tot 18.00 uur. Komt u aan op een andere dag of na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld u dit dan a.u.b. vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)117 396 577.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als uw arrangement al op de aankomstdag begint, denk er dan aan om vóór 18.00 uur te arriveren i.v.m openingstijden van de horecagelegenheden.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Noordzee Résidence Cadzand-Bad kunnen direct doorrijden naar hun vakantieverblijf met de thuisgestuurde Keycard. U gebruikt de Keycard als sleutel van uw verblijf. Meldt u zich daarna wel bij de receptie, zodat het park op de hoogte is van uw aanwezigheid.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het vakantieverblijf
  • legitimatie op het park

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

WiFi

U kunt de WiFi inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje in uw vakantieverblijf.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht.

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen en bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan en wokpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, asbak, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger en dweilstok

Vertrek

U wordt verzocht op uw vertrekdag voor 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. Uiteraard kunt u gewoon gebruikmaken van onze horecagelegenheden voor een heerlijk ontbijt, brunch of lunch. Vertrekt u op uw geplande vertrekdag, dan hoeven wij de keycards niet retour. Vertrekt u eerder, laat dit dan even weten aan onze receptie.

Verblijf bezemschoon

Voor u het verblijf verlaat, laat u het bezemschoon achter: haal het beddengoed af, stop het in de blauwe zakken en zet deze in de hal. De zakken kunt u krijgen bij de receptie. Leeg de vaatwasser en breng het huisvuil naar onze milieustraat. Tot slot zet u al het meubilair terug op de oorspronkelijke plek. Heeft u aan deze voorwaarden voldaan, dan krijgt u uw borg binnen 7 dagen teruggestort op uw rekening.
Als er extra (schoonmaak)werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborg ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

<