Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiepark Cadzand-Bad

In het mooie Zeeuws-Vlaanderen, ligt vlakbij het strand het luxe bungalowpark Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Als u op zoek bent naar een prachtige locatie om een aantal heerlijke en ontspannende dagen te beleven, dan bent u hier aan het juiste adres. Op dit rustige en ruim opgezette vakantiepark staat relaxen op een luxe manier centraal, zonder dat u zich hoeft te vervelen. Op het park zijn diverse faciliteiten aanwezig, en de omgeving is zeker een bezoekje waard. Dankzij de ligging op het meest zuidwestelijke puntje van Nederland, is het de ideale plaats om zowel Zeeland als Vlaanderen de ontdekken. Dichtbij de grens van België en te midden van de Zeeuwse natuur, kunt u hier echt alle kanten op.

Relaxen is hier wel heel eenvoudig

Vanaf het vakantiepark in Cadzand-Bad kunt u verschillende uitstapjes maken, maar ook op het park zelf kunt u heerlijk ontspannen en valt er genoeg te beleven. Het park is ruim opgezet en rond de accommodaties zijn grote tuinen aangelegd. Daardoor is er veel rust en privacy. Daarnaast is kenmerkend voor het park de mooie lange waterplas. Hierlangs zijn diverse accommodaties gebouwd die beschikken over een privésteiger en een roeiboot. Dat is heerlijk relaxen aan het water. Terwijl u in alle rust bij uw villa van het zonnetje geniet, kunnen de kinderen gratis deelnemen aan de diverse sport- en animatieactiviteiten die op het park worden georganiseerd. De kleine kinderen kunnen zich uitleven bij de Kids Club en mascotte Koos ontmoeten. Activiteiten voor het hele gezin zijn er natuurlijk ook. Wat dacht u van waterfietsen, minigolfen of tennissen? Voor de mindere weersomstandigheden is er zelfs een indoor tennisbaan of kunt u een potje gaan bowlen. In het café kunt u diverse sportwedstrijden bekijken of reserveer een tafeltje in het restaurant op ons park voor een heerlijk diner. Tot slot kunt u met een goed glas wijn op uw privé-steiger over de prachtige waterpartij uitkijken. Relaxen staat bij Noordzee Résidence Cadzand-Bad hoog in het vaandel.

Ontdek de faciliteiten

Met het gezin of met de hele groep

Op het vakantiepark in Cadzand-Bad vindt u diverse moderne accommodaties. Van een mooie geschakelde vakantiewoning voor het gezin tot een grote luxe villa voor de hele familie. We bieden accommodaties voor groepen tot wel 16 personen. Alle accommodaties zijn luxe en comfortabel ingericht. Zo is in veel woningen de woonkamer voorzien van vloerverwarming en is in sommige woningen een sauna aanwezig. De ruime keukens zijn veelal uitgerust met een vaatwasser en een magnetron. Ook kunt u kiezen voor kindvriendelijke bungalows met onder meer een kinderbedje, traphekjes en afgeschermde wandcontactdozen. De meeste accommodaties beschikken over een zeer ruime tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, terwijl u lekker in het zonnetje ligt. Een deel van de accommodaties ligt direct aan het water en heeft zelfs een privé-steiger met roeiboot. Als het ’s avonds afkoelt geniet u nog even na in de tuin onder de terras-heater. En wanneer het echt koud is warmt u lekker op in de infrarood sauna in uw vakantiehuis. Bij regenachtig weer hoeven ook de tieners zich niet te vervelen, want er zijn accommodaties met een flatscreen TV en Xbox 360 en in alle accommodaties is de Wifi gratis.

Ontdek onze accommodaties

De afwisselende en boeiende omgeving ontdekken vanuit het bungalowpark Cadzand Bad

De omgeving rondom Noordzee Résidence Cadzand-Bad heeft veel om te ontdekken. Zoals de naam al zegt ligt het park vlakbij het mooie Noordzee strand van Cadzand-Bad. Dit strand is bekroond met een Blauwe Vlag; een Europees keurmerk voor schone en veilige stranden. Bovendien heeft Zeeland de meeste zonuren van heel Nederland. Hierdoor kunt u dus onbezorgd genieten van een heerlijke strandvakantie. Ook grenst het park aan natuurgebied Het Zwin. Door de unieke combinatie van zoet en zout water in dit gebied ontstaat er een grote variatie in de plantengroei en de daarbij behorende dieren. Het gebied is ideaal om mooie wandelingen te maken en zeer in trek bij vogelspotters. Er worden dan ook regelmatig excursies georganiseerd, waarbij u alles te weten komt over dit bijzondere gebied. Om gemakkelijk de omgeving te ontdekken kunt u op het park een fiets of bolderkar huren. In de directe omgeving zijn veel mooie fietsroutes aangelegd en ook het Zwin is per fiets goed te bereiken.

Ontdek de omgeving