Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024

fijne vakantie gehad, rustige buurt , kortbij zee en veel recrreatiemogelijkheden wandelen, strand, ....

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024

Het was weer een super verblijf! We komen zeker nog terug.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024

Was niet allemaal zoals op de site werd voorgesteld.

Ik had nogal wat punten van aandacht.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024

Er eventjes tussenuit

Rust, zee, wandelen++++

rating-pie
Naam: Lauran
Datum: 15 juli 2024

Niet meer

Huisje zijn gedetailleerd wij hadden een 9 persoons huisje met een ijskast voor 4 personen en de bedden waren slecht heel de week last van mijn rug gehad

rating-pie
Naam: Preben
Datum: 15 juli 2024

Rustig weekje CADZAND.

Een zalige TO DO vakantie voor de kids. Daarvoor deden we het!

rating-pie
Naam: Bob
Datum: 15 juli 2024

Cadzand juli 2024

We komen hier nu al een aantal jaren. Echt een fantastisch park en ideaal dat er bij verschillende huizen tuinomheiningen zijn echt ideaal.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024

Aangenaam verblijf, paar minpunten maar kome zeker nog terug

We hadden een heel aangenaam verblijf, tevreden over de woning met afgesloten tuin. Juist spijtig dat de vloer niet netjes was en dat ik zelf nog moest stofzuigen bij aankomst. De uren van de bar staan fout vermeld in de app waardoor we niks meer konden drinken toen we aankwamen bij de bar.

rating-pie
Naam: Janske Van dinter Van Dinter
Datum: 14 juli 2024

Fijn gezellig park. Ligging is top. Netjes en zuiver. Huisjes perfect.
Zou is de toekomst wel.iets doen aan het zwembad. Te klein voor het park en geen faciliteiten voor Kids jn het zwembad

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    7
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juli 2024

Ontspannende leuke plek om te vertoeven. Zelfs bij minder weer. Het park zelf biedt al een sfeervolle wandeling. Honden welkom. Goed gelegen aan het zwin en dichtbij strand. Heerlijk!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.