Weekendje weg Zeeland

Een weekendje weg naar Zeeland, dat klinkt goed. Zeker als u weet dat Zeeland jaarlijks een enorm hoog aantal zonuren heeft, hierdoor is de fraaie kustprovincie voor het hele jaar door een leuke bestemming. Maar het is niet alleen de zon die de mensen naar Zeeland trekt. Het is de combinatie van water, bloemdijken en polders, mooie steden en historische plekjes en natuurlijk de Zeeuwse rust en ruimte. Een weekend weg in Zeeland is ook genieten van de 650 kilometer kustlijn. Hier vindt men de mooiste en de schoonste stranden en Cadzand Bad is er daar één van. Dit strand behoort zelfs bij de top tien. Het vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad ligt vlak achter dit fraaie strand, dus een ideale bestemming voor de strandliefhebber.

Een bourgondisch weekendje weg naar Zeeland

Een vakantie in Cadzand Bad is genieten van het strand, maar ook van de omgeving. Prachtige wandel- of fietsroutes brengen u naar de mooiste plekjes. Zoals het fraaie natuurgebied Het Zwin, wat maar een kwartiertje fietsen is. Of u brengt een bezoek aan de Belgische badplaats Knokke-Heist, ook dit is goed op de fiets te doen. Heeft u geen fiets bij u, dan huurt u hem gewoon op het park. Cadzand zelf is een gezellige plaats met verschillende horecagelegenheden en leuke winkeltjes. Maar u kunt ook een dagje naar het historische Brugge rijden of de vestingsteden Sluis of Hulst. Wat dacht u van lekker mosselen eten in het mosseldorp Philippine? U heeft tal van mogelijkheden om te genieten van de Bourgondische sfeer die u in deze regio vindt.

Accommodatie met alle comfort

Genieten tijdens uw weekendje weg in Zeeland kunt u ook op het vakantiepark zelf. Het luxe villapark heeft alles in huis om er een ontspannend tripje van te maken. Niet alleen de accommodatie is zeer comfortabel en ruim, maar ook alle faciliteiten zorgen voor een compleet geheel. U kunt kiezen voor een vakantiewoning met een tuin, of met een privé-steiger met roeiboot. In beide gevallen kunt u nog heerlijk even buiten genieten van de fraaie waterpartij op het park. Sommige villa’s hebben ook een terrasheater waardoor u zelfs als het afkoelt nog wat langer buiten kunt zitten. Wordt het toch te fris, dan kunt u bij bepaalde villa’s binnen gaan genieten van de infraroodsauna. Voor welke villa u ook kiest, ze zijn allemaal even comfortabel en compleet ingericht en de wifi in de villa is gratis. Daarnaast zijn er villa’s voor kleine gezelschappen of voor grote groepen, tot maximaal 16 personen.

Een weekend weg in Zeeland is 100% genieten voor iedereen

Op het park zijn er tal van activiteiten voor alle leeftijden. De kleintjes kunnen zich prima vermaken tijdens de animatie van Koos Konijn of lekker spelen op één van de speelplekken. De iets grotere kinderen gaan misschien liever een potje midgetgolfen, zwemmen of voetballen. Maar bowlen of tennissen is ook nog een optie. Aan alle sport en animatie activiteiten kunt u gratis deelnemen. Van verveling hoeft er dus geen sprake te zijn, zelfs als u de hele dag op het park blijft. In de avond kunt u lekker eten in het a la carte restaurant of een drankje doen in het café met Fox-sports. Liever niet het huisje uit? Dan kunt u ook eten afhalen en in de villa een spelletje spelen op de Xbox 360.