Vakantiepark Zeeland

Een vakantiehuis in Zeeland op het luxe park Noordzee Résidence Cadzand Bad biedt alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf. De ligging in het gezellige Zeeuws-Vlaanderen, zorgt dat u werkelijk alle kanten op kunt. U kunt hier niet alleen genieten van de aantrekkelijkheid van het Zeeuwse land, maar ook de Bourgondische Belgische gezelligheid ligt om de hoek. Het park Noordzee Résidence Cadzand Bad is een ideale locatie voor een heerlijke strandvakantie, maar ook een leuke plek om dingen te ondernemen. Of het nu gaat om sportieve activiteiten of mooie bezienswaardigheden en gezellige stadjes bezoeken, het kan allemaal vanuit dit vakantiepark in Zeeland.

Op de fiets de omgeving verkennen

Ook al wilt u in de buurt blijven, de gezellige plaats Cadzand heeft al veel vertier te bieden. Op het park Noordzee Résidence Cadzand Bad kunt u ook een fiets huren en de pittoreske dorpen Sluis en Breskens bezoeken. Zelfs naar de gezellige badplaats Knokke is het maar twaalf kilometer fietsen en hierbij passeert u ook het mooie natuurgebied Het Zwin, wat zeker een stop waard is. Er zijn talrijke fiets- en wandeltochten in de fraaie omgeving van dit bungalowpark in Zeeland. Met de auto is het historische Brugge ook een aanrader. Maar u kunt natuurlijk ook een dagje genieten van de rust en ruimte die u bij uw vakantiepark in Zeeland heeft.

Genieten en relaxen in de vakantiewoning

De vakantieparken in Zeeland zijn omringd door prachtige plekken, maar op het park Noordzee Résidence Cadzand Bad zit u eigenlijk al op een heerlijke plek. De vrijstaande of geschakelde vakantiewoningen liggen voor een groot deel aan een fantastische waterpartij. Vanuit uw ruime tuin of op uw privé-steiger kunt u hier heerlijk relaxen en van het uitzicht genieten. Ook de vakantiewoningen zelf zijn ingericht om er een onvergetelijke vakantie te beleven. U vindt hier alles wat u nodig heeft en soms zelfs meer. In sommige accommodaties is er zelfs een infrarood sauna, een Xbox 360 of aanpassingen voor mindervaliden. De accommodatie is volledig ingericht en de keuken goed uitgerust, maar als u geen zin heeft om te koken, kunt u terecht in het restaurant. Eten afhalen behoort ook tot de mogelijkheden, net zoals FOX-sports bekijken in het café.

Een vakantiepark in Zeeland voor grotere groepen

Het Noordzee Résidence Cadzand Bad bungalowpark in Zeeland is perfect voor het hele gezin, maar ook voor grotere groepen. Er zijn accommodaties die geschikt zijn voor maximaal 16 personen. Ook aan de kinderen is gedacht in het vakantiepark. De Koos Konijn Kids Club biedt volop animatie en de vele faciliteiten zorgen dat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. De deelname aan alle sport- en animatieactiviteiten zijn gratis. Dit is dus echt één van de bungalowparken in Zeeland waar ieder gezelschap zich ook op het park prima kan vermaken.