Bungalow Zeeland

Een bungalow in Zeeland is een ideale plek om te genieten van alles wat deze provincie u te bieden heeft. Bij een bungalow in het mooie Zeeuws-Vlaanderen, krijgt u daar nog een stuk België om te ontdekken bij. Het vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand Bad is namelijk gelegen op het zuidelijkste puntje van Zeeland, vlak tegen de Belgische grens aan. Hierdoor kunt u zelfs op de fiets niet alleen de mooie plekjes in Zeeland ontdekken, maar ook in het Bourgondische België. Het luxe vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand Bad is al een ontdekking op zich, het is ruim opgezet en heeft vele faciliteiten. Ook al zou u iedere dag op het park willen blijven, dan nog hoeft u zich geen moment te vervelen.

Een luxe bungalow in Zeeland op een schitterende locatie

Deze bungalows in Zeeland liggen op een prachtige locatie, direct bij de kust met één van de schoonste stranden van Nederland. Cadzand Bad is een gezellige plaats, waar u kunt genieten van de sfeervolle straatjes met horecagelegenheden en winkeltjes. Op het park heeft u ook een restaurant, een afhaalservice, een café en een supermarkt. De vrijstaande of geschakelde accommodaties zijn volledig ingericht en bepaalde accommodaties hebben nog een aantal extra luxe faciliteiten. Zo zijn er vakantiehuisjes met een infrarood sauna, een Xbox360, een steiger met roeiboot, een terrasheater of aanpassingen voor mindervaliden. Ook het aantal slaapkamers per vakantiehuisje verschilt, het maximale aantal per accommodatie is een gezelschap van 16 personen. In ieder geval heeft u in alle accommodaties gratis wifi.

Actief bezig zijn voor alle leeftijden

Bij de bungalows in Zeeland heeft u verschillende sportieve mogelijkheden. Op het vakantiepark kunt u bijvoorbeeld gratis deelnemen aan de sportieve of animatie activiteiten. Daarnaast heeft Noordzee Résidence Cadzand Bad een bowlingbaan, tennisbaan, midgetgolf en waterrecreatie. Voor de kleintjes zijn er verschillende speelplekken en de animatie van Koos Konijn. In de omgeving van het park heeft u verschillende mooie wandel- en fietsroutes. De fiets of de bolderkar kunt u eventueel huren op het park. Met zoveel water in de buurt zijn er natuurlijk ook voldoende mogelijkheden voor verschillende watersporten.

De omgeving ontdekken vanuit uw bungalow in Zeeland

Vanaf deze locatie heeft u de mogelijkheid om verschillende leuke uitstapjes te maken, bijvoorbeeld naar het mooie natuurgebied Het Zwin, wat maar 15 minuten fietsen is. Of u fiets iets verder de grens over naar de gezellige Belgische badplaats Knokke-Heist. De kinderen kunnen zich hier ook vermaken in Plopsaland. Of u gaat een dagje naar het historische Brugge. Maar ook in Zeeuws-Vlaanderen zijn er genoeg leuke plekken om te ontdekken, bijvoorbeeld het artistieke Groede of het mosseldorp Philippine. Of u nu in deze regio op vakantie wilt of bijvoorbeeld op zoek bent naar een leuke last minute in Zeeland, in dit fraaie vakantiepark in Cadzand Bad zit u altijd goed.