Noordzee Résidence Cadzand Bad - Vakantie Zeeland

Vakanties in Zeeland zijn eigenlijk vakanties om nooit meer te vergeten. In deze mooie provincie, waar rust en ruimte moeiteloos samengaat met gezelligheid en activiteiten, is het heerlijk om een vakantie of een weekend door te brengen. Zeker als u ook nog eens een keer een verblijft op een schitterend vakantiepark in Zeeland. Het vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad is een dergelijke locatie. Hier treft u zowel op het park als in de omgeving van het vakantiepark alles wat een vakantie in Zeeland heerlijk maakt. Het park is gelegen in Zeeuws-Vlaanderen, vlakbij België. Hierdoor kunt u zowel in Nederland als in België leuke uitstapjes maken vanuit de vakantiewoning.

Op de fiets België en Zeeland verkennen

Het vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad ligt vlakbij het strand en het gezellige centrum van Cadzand. Lekker even naar het strand om uit te waaien of te relaxen, kan dus lopend vanaf het park. Strand Cadzand behoort tot de schoonste stranden van Nederland. U kunt ook een fiets of een bolderkar huren op het park, dan kunt u ook het fraaie duingebied gaan verkennen. Het prachtige natuurgebied Het Zwin ligt op 15 minuten fietsen en als u nog energie over heeft, kunt u ook nog een kwartiertje doorrijden naar de gezellige Belgische badplaats Knokke-Heist. Het historische Brugge is natuurlijk ook de moeite waard, maar dat kunt u beter met de auto doen. In Zeeland zijn de pittoreske dorpen Sluis en Breskens echte aanraders.

De luxe van uw vakantiewoning

Een vakantie in Zeeland is een perfecte locatie voor zowel de sportieve vakantieganger als voor diegene die liever in de relaxstand gaat. Om een leuke tijd te hebben, hoeft u tijdens het verblijf op het vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad namelijk niet zo ver. Veel van de vrijstaande of geschakelde vakantiewoningen liggen aan een mooie waterpartij en sommige accommodaties hebben dan ook een eigen privé-steiger met roeiboot. Het kan ook zijn dat u alleen een tuin heeft, maar ook deze ruime tuin is een heerlijke plek om van uw privacy te genieten. De accommodaties zijn allemaal comfortabel en zeer volledig ingericht, sommigen hebben zelfs een infrarood sauna of een Xbox 360. Ook voor mindervaliden zijn er woningen met speciale voorzieningen.

De vele faciliteiten van het vakantiepark

Op het park zijn veel faciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld een restaurant en een afhaalmogelijkheid, een café waar u Fox-sports kunt kijken en een bowlingbaan. Met minder weer kunt u tennissen op de indoorbaan. Is het droog, dan is midgetgolfen ook leuk. Er is een ruim aanbod aan sport en animatie en meedoen is allemaal gratis. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen, van bijzondere speelplekken tot aan het vermaak van Koos Konijn. En als de kinderen even nergens zin in hebben, de wifi is gratis in de accommodatie.

Een vakantie in Zeeland voor ieder reisgezelschap

Bent u op zoek naar een perfecte locatie voor een vakantie met uw gezin of met de hele familie? De vakantiewoningen zijn er in verschillende typen, zelfs voor maximaal 16 personen. Vakanties in Zeeland in dit luxe vakantiepark zullen u niet teleurstellen.