Vakantie Cadzand-Bad

Omgeven door de Westerschelde en de Noordzee, ligt Zeeuws-Vlaanderen. Een prachtige streek met uitgestrekte stranden en gezellige dorpen. Op het zuidwestelijke puntje ligt de gezellige plaats Cadzand, met het fraaie vakantiepark in Cadzand Bad. De luxe vakantievilla’s op het vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand Bad zijn de perfecte plek om te genieten van alles wat deze regio te bieden heeft. Dit deel van Zeeland is niet voor niets een geliefde plek voor badgasten en natuurliefhebbers. Het bijzondere natuurgebied Het Zwin, ligt op 15 minuten fietsen en als u geen fiets bij u heeft, dan kunt u die gewoon huren op het vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand Bad. Een vakantie in Cadzand Bad biedt ook de mogelijkheid om uitstapjes te maken naar België, op de fiets zit u ook zo in de mondaine badplaats Knokke-Heist.

Ontdek deze prachtige regio

Wandelend of fietsend kunt u tevens de gezellige vestingsteden Hulst of Sluis bezoeken en met de auto zit u zo in het historische Brugge in België. Maar u kunt ook gewoon vanuit het vakantiepark een korte wandeling maken naar één van de schoonste stranden van Nederland, het vakantiepark ligt namelijk vlak bij de kust. Lekker uitwaaien of relaxen of even een drankje doen in één van de trendy strandpaviljoens. Cadzand-Bad is één van de weinige badplaatsen die het predicaat ‘Heilzame Zeebadplaats’ mag voeren. De ideale plek dus om heerlijk tot rust te komen. Naast de verschillende therapie- en wellnessmogelijkheden, zijn er tijdens uw vakantie in Cadzand Bad ook nog tal van sportieve en culturele activiteiten.

Relaxen, actief bezig zijn en genieten

Tijdens uw verblijf op het vakantiepark bent u omringd door een fraaie waterpartij. De mooie villa’s hebben of een ruime tuin of zelfs een privé-steiger. Ook hier kunt u heerlijk tot rust komen, terwijl de kinderen zich kunnen vermaken met de vele faciliteiten. Ze kunnen bijvoorbeeld gaan knutselen of dansen met Koos Konijn of gaan waterfietsen, midgetgolfen of zwemmen. De sport en animatie is gratis, net zoals de wifi bij uw accommodatie. Vakanties in Cadzand Bad in dit ruim opgezette vakantiepark, bieden alle comfort die u tijdens een vakantie prettig vindt. Een à la carte restaurant, een afhaalservice, een café met Fox-sports, een supermarkt, u vindt het allemaal op het park. Bij lekker weer kunt u kiezen voor waterrecreatie, voetballen of tennis, bij minder weer is er zelfs een indoor tennishal. En heeft u even helemaal nergens zin in, dan blijft u gewoon bij uw luxe villa. Misschien kiest u wel voor een villa met een infrarood sauna of een Xbox 360. Er zijn verschillende typen villa’s, bijvoorbeeld voor zes of voor zestien personen, dus voor ieder gezelschap is er een comfortabele villa te vinden.

Vakanties in Cadzand Bad zijn leuk voor iedereen

Een vakantie in Cadzand Bad is dus een perfecte locatie voor ieder reisgezelschap. Jong en oud kunnen in Noordzee Résidence Cadzand Bad een heerlijke tijd beleven. De perfecte mix van rust en ruimte én een groot aanbod aan actieve mogelijkheden in en rondom het park, maakt van dit vakantiepark een fantastische bestemming voor iedereen.